Kortingsactie luchtreinigers via KMO Insider

Beter ademen, beter werken, beter leven

De nieuwe generatie mobiele luchtreinigers met antivirale coatings en HEPA filtratie is nu beschikbaar. Deze toestellen zijn flexibel inzetbaar en verwijderen verschillende soorten vervuiling in je werkomgeving, zoals virussen, bacteriën, schimmels en ongewenste geuren. Zuivere lucht is een essentieel onderdeel van een gezond binnenklimaat, vooral ook in je werkruimte waar je een groot deel van de dag doorbrengt.

Kortingsactie -10% via KMO Insider

Bedking biedt verschillende merken van mobiele luchtreinigers aan. Het kadert in onze filosofie van gezond slapen, werken en leven.

Als lezer van KMO Insider geniet je van 10% korting op onze mobiele luchtreinigers.

Corona-virus / COVID-19

Ventilatiemanagement en dan in het bijzonder luchtreiniging is in de strijd tegen Covid-19 de derde pijler in de globale ontsmettingsstrategie, naast handhygiëne, oppervlaktereiniging en beschermende kledij /mondmaskers. Gezien de airborne transmissie van virussen is een goede ventilatiestrategie een zeer belangrijke maatregel in de strijd tegen viruspandemieën. (MERS, SARS, Influenza...)

De Hoge Gezondheidsraad in België publiceerde hieromtrent in mei 2020 twee belangrijke adviesdocumenten:

Mobiele luchtreinigers met minimaal HEPA 13 filtratie worden in bepaalde omstandigheden gebruikt als bijkomend hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19.

Logo KMO Insider

 

Luchtreinigers tegen Coronavirus

Assortiment luchtreinigers

Achtergrondinformatie luchtreinigers

Voor Bedking past een gezond binnenklimaat met goede verluchting in onze filosofie van gezond slapen, gezond ademen en gezond leven. De technologie van onze luchtreinigers is gebaseerd op wetenschappelijke studies en innovatie.