Luchtreiniger: Aeris Medical Infection Control Unit

Aeris Medical Infection Control Unit

Maak kennis met de laatste nieuwe ontwikkeling in de aërogene strijd tegen Covid-19 voor medische praktijken. Dankzij de medische HEPA 14 filter is deze luchtreiniger uiterst efficiënt in de strijd tegen Covid-19.

Gemaakt voor ziekenhuizen, (tand)artsen, chirurgen

Met behulp van een plasmagenerator creëert de Aeris Medical Infection Control Unit plasma dat bacteriën en virussen aanvalt en vernietigt op oppervlakken. De plasma-ionen geven radicalen vrij die zich hechten aan virusoppervlakken. Virussen worden vervolgens uitgedroogd en ontbonden.

Onze plasmagenerator behaalt een efficiëntie van 99% tegen:

  • schimmels
  • bacteriën
  • virussen
  • allergenen

 

Hoe de Aeris MICU de lucht filtert

Met behulp van de nieuwste HEPA filtratietechnieken kunnen onze luchtreinigers 99,995% van de verontreinigde stoffen in de lucht vangen en vernietigen. Dat geldt ook voor de zilverionen coating, getest op Feline coronavirus, met een virusreductie van 99% binnen het uur op het oppervlak van de testfilter. Het Feline coronavirus behoort tot de coronavirusfamilie en kan worden beschouwd als een variante van SARS-COV-2.

Kenmerken van de Medical Infection Control Unit

  • H14 met zinkpyrithione + zilverionen coating
  • H14 HEPA filter verwijdert 99,995% van de verontreinigde stoffen
  • Zwavel geïmpregneerd actieve kool + geactiveerd aluminiumoxide + zeoliet
  • Verwijdert kwik-en chloordampen
  • Luchtstroomvolume bij maximumsnelheid 440m3/h

De Medical Infection Control Unit is als medische luchtreiniger ideaal voor ziekenhuizen, artsen, tandartsen, zorgverleners en andere medische contexten.

Met behulp van een combinatie van H14 HEPA filtratie, zilverionen coating, actieve kool en plasma kan de MICU bacteriën en virussen uit de lucht filteren en ontbinden. Een hoge zuigkracht van maximaal 400 m³/h garandeert een vlotte afvoer van aerosolen in de werkzone tijdens medische ingrepen. Dankzij de strakke luchtafdichting en de kanaalinterface kan deze unit ook worden gebruikt voor negatieve of positieve luchtdrukzuivering.

 

 

Download de handleiding voor meer specifieke informatie.

 

 

€ 3499,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 50m²
Filters: Pre: F9 | Main: HEPA 14
Kleur: Stark White

Aeris luchtreinigers

Aeris is een Zwitsers merk van luchtreinigers. Ze staan bekend om hun wetenschappelijk onderbouwde technologie en bewezen doeltreffendheid.

Hun eerste luchtreiniger kwam in China op de markt in 2017 en werd een hit als één van de weinige toestellen die de sterke vervuiling in het land de baas konden. In 2018 breidden ze uit naar Zwitserland, Vietnam, Taiwan, Frankrijk, Mexico en de VS. Sinds 2020 is deze toptechnologie ook in België beschikbaar bij Bedking Ergopolis.

Aeris luchtreinigers met HEPA H13 / H14 filters staan op de lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen Covid-19. Deze lijst is geregistreerd volgens Ministrieel Besluit Numac:2021041483 (Kabinet Frank Vandenbroucke) en wordt samengesteld door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarmee zijn de toestellen officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19.

FOD Volksgezondheid

Kenmerken van een Aeris luchtreiniger

Krachtige HEPA filters

HEPA filters met innovatieve materialen en coatings: 3-in-1 luchtreiniging maakt Aeris luchtreinigers krachtiger dan andere merken.

Ook efficiënt tegen virussen

Objectieve ISO-18184 tests tonen aan dat Aeris luchtreinigers bijna alle viruspartikels uit de lucht kunnen elimineren.

Artificiële intelligentie

Luchtreinigers passen zich aan aan je gewoontes. Daardoor werken ze efficiënter, stiller en zuiniger.