Bedbodems

Goed slapen begint bij een goede bedbodem

De juiste bedbodem, in combinatie met de juiste matras, vormt de basis van een goed slaapcomfort. In de jaren vijftig werd slapen op een harde bedbodem gepropageerd als remedie tegen rugklachten. Waterbedden en het zachte slapen maakten furore in de jaren tachtig. Tegenwoordig denken we veel genuanceerder: elk lichaam is uniek en een goede bedbodem moet de vorm ten volle ondersteunen. Flexibel op plaatsen waar het lichaam breed is (schouders en heupen), maar ook met voldoende tegendruk in lichtere zones (hoofd, benen). Ook het samenspel met de matras is cruciaal.

Bedking biedt drie types van bedbodems aan, elk met hun eigen voor- en nadelen: lattenbodems, spiraalbodems en boxsprings. Ze zijn telkens beschikbaar voor een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed. In de winkel zal ons team van kinesisten en slaapexperts bijkomend advies geven en je verder begeleiden in de keuze.

Verstelbaar naar wens

Sommige bedbodems zijn vast of handmatig verstelbaar, andere hebben 1, 2 of 3 motoren en zijn elektrisch verstelbaar. Zo kan je uitgestrekt genieten van een deugddoende nachtrust maar ook uitrusten of een boek lezen in bed.

Ontdek het unieke Ergopolis® slaapsysteem

Ergopolis slaapsysteem DNA

Het Ergopolis® slaapsysteem bestaat uit zelf ontwikkelde, wetenschappelijk onderbouwde producten die een gepersonaliseerd slaapcomfort verzekeren.

De combinatie van een aangepaste lattenbodem, een matras met verschillende comfortzones en een ergonomisch kussen staat garant voor een gezond slaapsysteem.

Meer over het Ergopolis® gamma Maak een afspraak