Ergonomische stoelen

Ergonomische eetkamerstoelen

Bij Sitoké kan je terecht voor een unieke collectie ergonomische of bewegende eetkamerstoelen. Ze zijn dynamisch, bewegen voorwaarts voor activiteit en achterwaarts om te rusten. Poten in metaal of hout, stoffering in stof of leder. Ook voor kleine en grote projecten kan je bij ons terecht voor een rugvriendelijke oplossing.

Varier ergonomische stoel eetkamer
Varier stoel eetkamer
Varier Actulum stoel
Varier Actulum
Varier Actulum stoel

 

Bureaustoelen

We bieden ook een uitgebreid gamma ergonomische bureaustoelen aan, met daarnaast ook zitkrukken, kniestoelen, zadelstoelen of zitballen. Ook verstelbare bureautafels of meegroeiende bureuas voor kinderen en accessoires vind je in ons assortiment.

Functioneel minder valide personen kunnen bij Sitoké ook terecht voor een trippelstoel. Zittend in je stoel kan je ‘trippelen’ en ben je dus mobiel. Hiervoor maak je best steeds een afspraak met één van onze kinesitherapeuten.

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie aan stoelen in alle stijlen, gemakkelijk te combineren in je interieur.

Kinnarps Capella bureaustoel
Kinnarps Plus 8 ergonomische bureaustoel
Varier Move stoel
Varier Move stoel
Varier Variable Plus
Varier Variable kantelstoel
Varier Wing stoel 2
Varier Wing stoel

 

Meegroeibureaus

Meegroeibureaus voor kinderen kunnen traploos versteld worden en hebben een licht hellend werkvlak. Ze kunnen meegroeien met je kind en kunnen jarenlang gebruikt worden op een ergonomische manier. Ze stimuleren een gezonde werkhouding zonder belasting van de nekspieren.

Onze meegroeibureaus hebben een mooi ontwerp met leuke kinderaccessoires.

Moll meegroeibureau kinderen

Onze merken

  • Kinnarps verdeler
  • Varier verdeler

 

Dit is slechts een kleine greep uit ons gamma.
Kom vrijblijvend langs in onze showroom ter inspiratie.

Adres en openingsuren