Matrassen

Ergonomisch slapen op de juiste matras

De matras bepaalt voor een groot deel je slaapkwaliteit. Zacht of hard, veren of latex? Je gewicht, slaaphouding, warmte- en vochtregulatie, eventuele gezondheidsproblemen of comfortvoorkeuren zullen ons leiden naar een ergonomische matras, die je lichaamsvorm en natuurlijke slaaphouding volgt.

Een goede matras mag niet te hard aanvoelen aan de heupen en schouders, maar ze mag ook niet zo zacht zijn dat er een hangmateffect ontstaat. We raden dus een matras met verschillende comfortzones aan, zodat het lichaam op elk punt een perfect aangepaste ondersteuning krijgt.

Bedking biedt drie types van matrassen aan, elk met hun eigen voor- en nadelen:

In de winkel zal ons team van kinesisten en slaapexperts bijkomend advies geven en je verder begeleiden in de keuze.

Matrassen testen in onze showroom

In onze slaapafdeling hebben we steeds meer dan 40 testmatrassen beschikbaar, die we kunnen combineren met verschillende onderstellen en hoofdkussens. Zo kan je uitgebreid proefliggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen.

Ontdek het unieke Ergopolis® slaapsysteem

Ergopolis slaapsysteem DNA

Het Ergopolis® slaapsysteem bestaat uit zelf ontwikkelde, wetenschappelijk onderbouwde producten die een gepersonaliseerd slaapcomfort verzekeren.

De combinatie van een aangepaste lattenbodem, een matras met verschillende comfortzones en een ergonomisch kussen staat garant voor een gezond slaapsysteem.

Meer over het Ergopolis® gamma Maak een afspraak