Luchtreiniger: Aeris aair Gas Pro

Aeris aair Gas Pro

Luchtreiniger met state-of-the-art technologie en 2 ingebouwde filters voor ruimtes met sterke geurhinder ten gevolge van schilderwerken, verbouwingen en intensief koken. Verwijdert fijn stof, pollen, haren, vluchtige organische gassen en micro-organismen. De actieve koolstoffilter is bijkomend geïmpregneerd met zeoliet en aluminiumoxide.

Verwijdert schadelijke geuren van verf, rook, dieren of de keuken

De Aeris Gas Pro luchtreiniger is specifieke ontworpen om schadelijke en hinderlijke geuren te verwijderen uit slaapkamers, leefruimtes en kantoren. Ook andere vervuiling zoals Ozon wordt weggefilterd. Met zijn hoge verversingssnelheid functioneert hij ook in grote kamers tot 50 m².

Dankzij een gepatenteerde Zwitserse antibacteriële en antivirale coating worden schadelijke deeltjes niet zomaar weggefilterd, ze worden ook uitgeschakeld, zonder gebruik van schadelijke UV-straling. Enkel Aeris beschikt over deze unieke technologie.

Antivirale technologie

Gepatenteerde Zwitserse technologie omvat een unieke dubbele filter (F9 samen met actieve koolstof, zeoliet en actieve alumina) en speciale antivirale coating.

Stille en slimme werking

Dankzij de IAQ sensor technologie leert de aeris Gas Pro om efficiënter en zuiniger te werken. Bovendien volg je de werking op via een app op je smartphone. Met een geluidsopbrengst van slechts 35 dB in nachtmodus is het toestel perfect geschikt voor de slaapkamer.

Luchtreiniger met meervoudige filter

De aair Gas Pro combineert de efficiëntie van 2 luchtreinigers in 1. Uniek aan de Gas Pro is de specifieke gasfilter die aerosols, sprays, chemische geuren, verf of sigarettenrook kan wegfilteren. Het toestel is ook uiterst effectief voor formaldehyde. De filters gaan ongeveer 12 maanden mee en kunnen nabesteld worden bij Bedking.

Download de handleiding voor meer specifieke informatie.

 

 

€ 1299,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 50m²
CADR tot 8m³ per minuut
Geluid: 35 – 65 dB
WiFi: IEEE 802.11b/g/n
PM2.5/PM10 Sensor: aeris asense
Filters: Pre: F9 | Main: actieve koolstof / zeoliet / actieve alumina
Kleur: Peach / Graphite / Stark White

Op de lijst van gecontroleerde luchtzuiveraars tegen COVID-19 (FOD Volksgezondheid)

Aeris luchtreinigers

Aeris is een Zwitsers merk van luchtreinigers. Ze staan bekend om hun wetenschappelijk onderbouwde technologie en bewezen doeltreffendheid.

Hun eerste luchtreiniger kwam in China op de markt in 2017 en werd een hit als één van de weinige toestellen die de sterke vervuiling in het land de baas konden. In 2018 breidden ze uit naar Zwitserland, Vietnam, Taiwan, Frankrijk, Mexico en de VS. Sinds 2020 is deze toptechnologie ook in België beschikbaar bij Bedking Ergopolis.

Aeris luchtreinigers met HEPA H13 / H14 filters staan op de lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen Covid-19. Deze lijst is geregistreerd volgens Ministrieel Besluit Numac:2021041483 (Kabinet Frank Vandenbroucke) en wordt samengesteld door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarmee zijn de toestellen officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19.

FOD Volksgezondheid

Kenmerken van een Aeris luchtreiniger

Krachtige HEPA filters

HEPA filters met innovatieve materialen en coatings: 3-in-1 luchtreiniging maakt Aeris luchtreinigers krachtiger dan andere merken.

Ook efficiënt tegen virussen

Objectieve ISO-18184 tests tonen aan dat Aeris luchtreinigers bijna alle viruspartikels uit de lucht kunnen elimineren.

Artificiële intelligentie

Luchtreinigers passen zich aan aan je gewoontes. Daardoor werken ze efficiënter, stiller en zuiniger.