Luchtreiniger: Trotec Airgoclean 15 E

Trotec Airgoclean 15 E

Verwent het hele gezin met schone ademlucht

Schone ademlucht is het elementaire bestanddeel van ons gezonde leven. Volwassenen ademen ongeveer 15.000 liter lucht per dag in, kinderen zelfs het dubbele. Maar lucht is niet alleen maar lucht! Verontreinigende stoffen en allergenen in de lucht beïnvloeden ons welzijn net zo goed als lucht die te droog of te vochtig is. Ongezonde binnenlucht vermindert onze prestaties en veroorzaakt in het ergste geval zelfs ziekten. Wat volwassenen vaker afdoen als zomermoeheid en wat kinderen een gebrek aan concentratie noemen, heeft vaak te maken met de vervuilde binnenlucht.

Verontreinigde buitenlucht draagt bij aan de slechte luchtkwaliteit binnenshuis

Vooral in drukke steden houdt de luchtvervuiling niet op bij de voordeur. Hoge NO2 concentraties veroorzaakt door het verkeer komen bij elke ventilatie in het interieur en leiden tot gezondheidsproblemen en een beperking van onze prestaties. Afhankelijk van het seizoen worden daar stuifmeel, bacteriën en de gebruikelijke "huisgenoten", zoals huisstofmijten en dierenharen, aan toegevoegd. Ook schimmelsporen verspreiden zich ongecontroleerd in de ruimte als de lucht in de ruimte te vochtig is en belasten bovendien de luchtwegen. Met andere woorden, allesbehalve een goede basis voor waardevolle en belangrijke vrije tijd te midden van het gezin.

Krijg gratis lucht om te ademen en te ontspannen

Compact, modern en in de trendy kleur wit mat verbetert de luchtreiniger Airgoclean 15 E de kwaliteit van de ruimte en de ademlucht in alle ruimtes van het dagelijks leven.

Het gecombineerde ruimteluchtfiltersysteem bestaande uit DACRON-voorfilter en het beproefde HEPA-filter filtert alle soorten schadelijke stoffen en de meest voorkomende allergenen uit de ruimtelucht met een 95%-filterrendement. Het optionele kool HEPA-filter, bestaande uit actieve kool (carbon), filtert niet alleen vervuilende stoffen, maar absorbeert ook onaangename geuren uit de omgevingslucht.

De toch al hoge filterprestaties worden versterkt door een volledig automatisch ionisatiesysteem. Hierdoor komen negatief geladen ionen vrij, waarvan de statische lading zwevende pollen, stof, virussen en bacteriën bindt en ze naar de grond doet zinken, waar ze vervolgens direct worden aangezogen en verwijderd door de luchtstroom van de drietrapsventilator. Op deze manier wordt de ruimtelucht nog effectiever gereinigd en bovendien verrijkt met actieve zuurstof.

Geschoonde kamerlucht maakt elke dag iets bijzonders

De volautomatische unit wordt ingeschakeld bij de centrale bedieningsknop, waarbij in totaal drie blaastrappen beschikbaar zijn. En goed om te weten: Met zijn zeer effectieve filtersysteem maakt de AirgoClean 15 E een natuurlijk ruimteklimaat mogelijk, omdat hij de schadelijke stoffen uit de lucht filtert zonder gebruik te maken van schadelijke ozon en vervolgens alleen de gereinigde lucht weer in de ruimte teruggeeft.

Ontspannen slaap, onbelemmerd doorslapen

Door de aangenaam stille werking is de AirgoClean 15 E luchtreiniger ook ideaal voor gebruik in de slaapkamer, bijvoorbeeld om de schrik van slaaprovende mijten en hun piepkleine mijtenpoepjes op te vangen. Vooral allergiepatiënten zullen snel een rustgevende slaap vinden.

Laag energieverbruik

De luchtreiniger is zeer energiezuinig door het effectieve reinigingsproces. Afhankelijk van de instelling verbruikt hij maximaal 45 watt tijdens het gebruik.

Adem gemakkelijk en voel je goed

Bestrijd de onzichtbare ziekteverwekkers: zelfs het bureau in de kinderkamer herbergt honderden keren meer bacteriën, virussen en ziekteverwekkers dan een keuken. Na verloop van tijd absorberen tapijten tot acht keer hun eigen gewicht aan vuil. Fijn stof baant zich een weg van buitenaf door elke fijne scheur. En meubels, laminaat of panelen kunnen formaldehyde bevatten, dat in tientallen jaren in de kamerlucht vrijkomt.

Met de AirgoClean 15 E van Trotec kunt u snel en eenvoudig zorgen voor schone, onvervuilde lucht in uw kamer - en genieten van het goede gevoel vrij te kunnen ademen.

Gezond binnenklimaat dankzij dubbele filtertechnologie

DACRON®-filtersysteem

Dacron® is een naam voor synthetisch geproduceerde continuvezels van polyester, die ideaal zijn als voorfilters in de luchtzuivering vanwege hun bijzonder allergieneutrale eigenschappen. De kunstvezelvoorfilters die ermee worden geproduceerd zijn bijzonder scheurvast, duurzaam en waterafstotend. Zelfs het kunststoffilter filtert betrouwbaar lichte tot middelzware geuren, grovere huisstof en dierenharen uit de kamerlucht.

HEPA-filtersysteem - optioneel Koolstof HEPA-filtersysteem

Het HEPA-filter van filterklasse 11 elimineert pollen, allergenen, fijne stofdeeltjes en schimmelsporen tot een grootte van 1,0 micrometer. Door het hoge opvangrendement van 95% worden filters van deze filterklasse bijvoorbeeld gebruikt in hygiënische laboratoriumruimtes en in de voedselproductie. De beste voorwaarden om van uw eigen vier muren een oase van welzijn te maken met schone, gefilterde frisse kamerlucht. Een koolstof HEPA-filter van koolstof is ook verkrijgbaar als accessoire voor alle rokers. Het in dit combinatiefilter geïntegreerde actief koolfilter neutraliseert niet alleen effectief schadelijke stoffen, maar ook onaangename geuren zoals rook of formaldehyde uit de omgevingslucht.

Effectief tegen:

 • Stuifmeel
 • Fijn stof
 • Stofmijtresten
 • Schimmelsporen
 • Bacteriën
 • Virussen
 • Huisstof
 • Huisdierenallergenen
 • Sigarettenrook
 • Lichte tot matige geuren


Voordelen in de praktijk:

 • Tweetraps binnenluchtfiltersysteem met Dacron-voorfilter en HEPA-filter
 • Het optioneel verkrijgbare HEPA-koolstoffilter verwijdert niet alleen schadelijke stoffen maar ook geuren
 • Geschikt voor volautomatische luchtreiniging van ruimtes tot 52,5 m³
 • Reinigingsvolume max. 180 m³/h
 • 3 ventilatiestanden
 • Verbeterde luchtzuivering door middel van ionisator
 • Compact en krachtig met eenvoudige bediening
 • Ongecompliceerde, snelle filterwissel
 • Laag geluidsniveau: max. 45 dB(A)
 • Laag energieverbruik
 • Allergievriendelijk

 

€ 70,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 21 m² of 52,5 m³
CADR tot 180 m³ per uur
Geluid: 34 - 45 dB
Filter: H11 HEPA
Voorfilter: Dacron®
Kleur: Wit
Prijs exclusief levering