Luchtreiniger: Mann+Hummel OurAir SQ 500

Mann+Hummel OurAir SQ 500

De OurAir SQ 500 is een mobiel luchtreinigingssysteem dat virusvrije, veilige lucht levert in iedere binnenomgeving. Het individueel getest H14 HEPA filter vangt meer dan 99,995% van virussen, bacteriën en andere micro-organismen, en bieden hierdoor een luchtzuiverheid als in cleanrooms.

Verwijdert schadelijke virussen, schimmels, geuren...

OurAir SQ 500 is ontworpen om virusvrije lucht te leveren aan kleinere ruimten - zoals kantoren, hotelkamers en winkels. Eén OurAir SQ 500-toestel reinigt op efficiënte wijze de lucht in een ruimte tot 40 m2 groot. Voor grotere ruimtes zijn de OurAir TK 850 en SQ 2500 units beschikbaar.

HEPA H14 technologie

OurAir SQ 500 is uitgerust met een H14 HEPA filter dat individueel is getest voor gegarandeerde, betrouwbare prestaties. Het HEPA filter heeft een nieuw uit meerdere lagen bestaand ePTFEmembraan, dat een hoge filtratie-efficiëntie levert met een extreem lage weerstand. Deze lage weerstand minimaliseert zowel het energieverbruik als de geluidsemissie van het systeem - om kosteneffectieve luchtreiniging te bieden met minimale verstoring.

Download de SQ500 brochure voor meer specifieke informatie.

Download een rapport over de efficiëntie van ventilatie met de OurAir systemen

 

 

€ 846,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 40m²
CADR tot 500 m³ per uur
Geluid: 21 - 48 dB
Filter: H14 HEPA
Kleur: Wit
Met afstandsbediening