Luchtreiniger: Aeris aair 3-in-1 Pro

Aeris aair 3-in-1 Pro

Luchtreiniger met state-of-the-art technologie en 3 ingebouwde filters voor grotere woon-en slaapkamers, kantoren en kabinetten tot 80 m2. Verwijdert fijn stof, pollen, haren, vluchtige organische gassen, bacteriën en virussen. Dankzij een hoge CADR voor stof van 600 m³/h in combinatie met 3 filters (F7, koolstoffilter met geïmpregneerd alumina en HEPA 13) behoort deze design luchtreiniger tot de beste in zijn soort. HEPA 13 filters zijn aangewezen in de strijd tegen Covid-19.

Verwijdert schadelijke virussen, schimmels, geuren... in grotere ruimtes

De Aeris aair 3-in-1 Pro luchtreiniger verwijdert 99,7% van alle virussen (inclusief Corona / COVID-19), bacteriën, schimmels, rook, ozon, pollen en andere schadelijke vervuiling in grote kamers tot 80 m².

De aair 3-in-1 Pro is een iets omvangrijker toestel dat zorgt voor schonere lucht in het hele huis: in de slaapkamer, leefruimtes, kantoor...

Antivirale technologie

Gepatenteerde Zwitserse technologie omvat een unieke drievoudige filter (inclusief H13 HEPA filter) en speciale antivirale coating.

Stille en slimme werking

Dankzij de IAQ sensor technologie leert de aair 3-in-1 Pro om efficiënter en zuiniger te werken. Bovendien volg je de werking op via een app op je smartphone. Met een geluidsopbrengst van slechts 35 dB in nachtmodus is het toestel perfect geschikt voor de slaapkamer.

Luchtreiniger met meervoudige filter

De aair 3-in-1 Pro combineert de efficiëntie van 3 luchtreinigers in 1. De prefilter beschermt de volgende lagen door de grootste onzuiverheden weg te filteren. De actieve koolstoffilter verwijdert gas en geur. Onze HEPA filter neemt de kleinste deeltjes weg tot 0,1 micron, zoals virussen. De filters gaan ongeveer 12 maanden mee en kunnen nabesteld worden bij Bedking.

Download de handleiding voor meer specifieke informatie.

 

 

€ 999,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 80m²
CADR tot 11m³ per minuut
Geluid: 35 – 65 dB
WiFi: IEEE 802.11b/g/n
PM2.5/PM10 Sensor: aeris asense
Filters: Pre: F7 | Main: H13 | Gas: actieve kool / actieve alumina
Kleur: Peach / Graphite / Stark White

Op de lijst van gecontroleerde luchtzuiveraars tegen COVID-19 (FOD Volksgezondheid)

Aeris luchtreinigers

Aeris is een Zwitsers merk van luchtreinigers. Ze staan bekend om hun wetenschappelijk onderbouwde technologie en bewezen doeltreffendheid.

Hun eerste luchtreiniger kwam in China op de markt in 2017 en werd een hit als één van de weinige toestellen die de sterke vervuiling in het land de baas konden. In 2018 breidden ze uit naar Zwitserland, Vietnam, Taiwan, Frankrijk, Mexico en de VS. Sinds 2020 is deze toptechnologie ook in België beschikbaar bij Bedking Ergopolis.

Aeris luchtreinigers met HEPA H13 / H14 filters staan op de lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen Covid-19. Deze lijst is geregistreerd volgens Ministrieel Besluit Numac:2021041483 (Kabinet Frank Vandenbroucke) en wordt samengesteld door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarmee zijn de toestellen officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19.

FOD Volksgezondheid

Kenmerken van een Aeris luchtreiniger

Krachtige HEPA filters

HEPA filters met innovatieve materialen en coatings: 3-in-1 luchtreiniging maakt Aeris luchtreinigers krachtiger dan andere merken.

Ook efficiënt tegen virussen

Objectieve ISO-18184 tests tonen aan dat Aeris luchtreinigers bijna alle viruspartikels uit de lucht kunnen elimineren.

Artificiële intelligentie

Luchtreinigers passen zich aan aan je gewoontes. Daardoor werken ze efficiënter, stiller en zuiniger.