Luchtreiniger: Aeris aair Lite

Aeris aair Lite

Compacte luchtreiniger met HEPA 13 filter en antibacteriële coating. De perfecte luchtreiniger voor kleine kamers, kantoren en medische kabinetten tot 35 m2. Verwijdert fijn stof, pollen, haren, vluchtige organische gassen, bacteriën en virussen.

Verwijdert schadelijke virussen, schimmels, geuren...

De Aeris aair Lite luchtreiniger verwijdert 99,7% van alle virussen, bacteriën, schimmels, rook en andere schadelijke vervuiling in een kamer tot 35 m².

De aair Lite is een compact toestel dat zorgt voor schonere lucht in het hele huis.

Antivirale technologie

Gepatenteerde Zwitserse technologie omvat een unieke dubbele filter (inclusief H13 HEPA filter) en speciale antivirale en antibacteriële coating. Deze coating ontmantelt de membraanstructuur van micro-organismen. De coating is geïmpregneerd in de textiel, F7, H13 filters en al zijn oppervlakken.

Stille en slimme luchtreiniger

Dankzij de IAQ sensor technologie leert de aair Lite om efficiënter en zuiniger te werken. Bovendien volg je de werking op via een app op je smartphone. Met een geluidsopbrengst van slechts 35 dB in nachtmodus is het toestel perfect geschikt voor de slaapkamer.

Elke luchtreiniger van Aeris is voorzien van ingebouwde IAQ sensortechnologie en WiFi die u via de aeris mobile app altijd en overal ter wereld voorziet van de nodige informatie.

Download de handleiding voor meer specifieke informatie.

 

 

€ 499,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 35m²
CADR tot 5,2m³ per minuut
Geluid: 35 – 55 dB
WiFi: IEEE 802.11b/g/n
PM2.5/PM10 Sensor: aeris asense
Filters: Pre: F7 | Main: H13
Kleur: Sailor Blue / Nimbus Cloud / Quartz Pink

Op de lijst van gecontroleerde luchtzuiveraars tegen COVID-19 (FOD Volksgezondheid)

Aeris luchtreinigers

Aeris is een Zwitsers merk van luchtreinigers. Ze staan bekend om hun wetenschappelijk onderbouwde technologie en bewezen doeltreffendheid.

Hun eerste luchtreiniger kwam in China op de markt in 2017 en werd een hit als één van de weinige toestellen die de sterke vervuiling in het land de baas konden. In 2018 breidden ze uit naar Zwitserland, Vietnam, Taiwan, Frankrijk, Mexico en de VS. Sinds 2020 is deze toptechnologie ook in België beschikbaar bij Bedking Ergopolis.

Aeris luchtreinigers met HEPA H13 / H14 filters staan op de lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen Covid-19. Deze lijst is geregistreerd volgens Ministrieel Besluit Numac:2021041483 (Kabinet Frank Vandenbroucke) en wordt samengesteld door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarmee zijn de toestellen officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19.

FOD Volksgezondheid

Kenmerken van een Aeris luchtreiniger

Krachtige HEPA filters

HEPA filters met innovatieve materialen en coatings: 3-in-1 luchtreiniging maakt Aeris luchtreinigers krachtiger dan andere merken.

Ook efficiënt tegen virussen

Objectieve ISO-18184 tests tonen aan dat Aeris luchtreinigers bijna alle viruspartikels uit de lucht kunnen elimineren.

Artificiële intelligentie

Luchtreinigers passen zich aan aan je gewoontes. Daardoor werken ze efficiënter, stiller en zuiniger.