Luchtreiniger: LightAir IonFlow Signature

LightAir IonFlow Signature

Luchtreiniging door ionisatie

De Lightair IonFlow Signature 2.0 luchtreiniger is een design luchtreiniger die op de vloer wordt geplaatst. De Lightair Signature luchtreiniger heeft een hoogte van 66 cm is uitermate geschikt voor thuis en kantoor. De Lightair Evolution luchtreiniger heeft een capaciteit van 125 m3 ofwel 50 m2 bij een plafondhoogte van 2,5 meter. Mooi Scandinavisch design en stille werking.

De Lightair IonFlow Signature luchtreiniger is een high density ionisator luchtreiniger, die zelfs de kleinste partikels tot PM 0.007 kan verwijderen, inclusief tot 97% van de belangrijkste virussen. De LightAir IonFlow luchtreinigers zijn voorzien van een afwasbare vuilcollector.

Voordelen LightAir Signature luchtreiniger

  • Leverbaar in zwart, wit en houtstructuur dus voor elk interieur wel een bijpassend model. Transparante voet.

  • Zeer efficiënte luchtreiniger (verwijdert 99,94% van alle vuildeeltjes)

  • Verwijdert de kleinste verontreinigingen (ultra fijn stof)

  • Stil (< 5 dB)

  • Energiezuinig

  • Ozon vrij

  • Verwijdert en neutraliseert 97% luchtmobiele virussen

LightAir ionisatie

Verwijdert deeltjes vanaf 0,01 μm. De Lightair luchtreiniger is dankzij de high density ionisator zeer efficiënt in het verwijderen van de allerkleinste verontreinigingen in de lucht (nano deeltjes kleiner dan 0,1 μm). Het zijn deze allerkleinste deeltjes die diep doordringen in uw longen en bloedbaan en die daarmee het meest schadelijk zijn voor uw gezondheid. Grotere deeltjes van 1,0 tot 25,0 μm worden op normale snelheid verwijderd.

 

 

€ 549,00

In voorraad

 


Technische details

Afmeting: 19 x 66 cm
Gewicht: 2,8 kg
Capaciteit: circa 50 m²
Geluidsniveau: 5 dB
Energieverbruik: max. 7 W
Certificeringen: EMC (Electromagnetic Quality) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

LightAir luchtreinigers

LightAir is een specialist in ionisatie luchtreiniging. In hun CellFlow luchtreinigers wordt dit nog aangevuld met een elektrostatisch filter.

De gepatenteerde IonFlow technologie deactiveert virussen en andere schadelijke partikels waardoor overdracht voorkomen wordt zonder filter. LightAir heeft toestellen voor thuisgebruik maar ook voor kantoren, onderwijs of commerciële ruimtes.