Luchtreiniger: LightAir IonFlow 500C

LightAir IonFlow 500C

Plafond luchtreiniging door ionisatie

De Lightair IonFlow 500C luchtreiniger is een compact reiniger die aan het plafond wordt gemonteerd. Hij heeft een hoogte van 35 cm is dankzij zijn compacte formaat uitermate geschikt voor plaatsing in huis of op kantoor. De Lightair 500C luchtreiniger heeft een capaciteit van 125 m3 ofwel 50 m2 bij een plafondhoogte van 2,5 meter. Scandinavisch, minimalistisch design.

De Lightair IonFlow luchtreiniger is een high density ionisator luchtreiniger die de lucht reinigt tot PM 0.007 met een efficiëntie van 99,94% maar bovendien ook negatief geladen ionen toevoegt, tot 19 miljoen per cm³ op een afstand van 1 cm. De 500C luchtreiniger gaat op in het interieur dankzij zijn minimalistische, compacte vormgeving. De LightAir IonFlow luchtreinigers zijn voorzien van een afwasbare vuilcollector.

Voordelen Lightair IonFlow 500C luchtreiniger

  • Compact en makkelijk te plaatsen

  • Zeer efficiënte luchtreiniger (verwijdert 99,94% van alle vuildeeltjes)

  • Verwijdert de kleinste verontreinigingen (ultra fijn stof)

  • Stil (< 5 dB)

  • Energiezuinig

  • Ozon vrij

  • Verwijdert en neutraliseert 97% luchtmobiele virussen

LightAir ionisatie

Verwijdert deeltjes vanaf 0,01 μm. De Lightair luchtreiniger is dankzij de high density ionisator zeer efficiënt in het verwijderen van de allerkleinste verontreinigingen in de lucht (nano deeltjes kleiner dan 0,1 μm). Het zijn deze allerkleinste deeltjes die diep doordringen in uw longen en bloedbaan en die daarmee het meest schadelijk zijn voor uw gezondheid. Grotere deeltjes van 1,0 tot 25,0 μm worden op normale snelheid verwijderd.

 

 

€ 499,00

In voorraad

 


Technische details

Afmeting: 19 x 35 cm
Gewicht: 2,2 kg
Capaciteit: circa 50 m²
Geluidsniveau: 5-21 dB
Energieverbruik: max. 7 W
Certificeringen: EMC (Electromagnetic Quality) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

LightAir luchtreinigers

LightAir is een specialist in ionisatie luchtreiniging. In hun CellFlow luchtreinigers wordt dit nog aangevuld met een elektrostatisch filter.

De gepatenteerde IonFlow technologie deactiveert virussen en andere schadelijke partikels waardoor overdracht voorkomen wordt zonder filter. LightAir heeft toestellen voor thuisgebruik maar ook voor kantoren, onderwijs of commerciële ruimtes.