Luchtreiniger: Aeris aair Medical Pro

Aeris aair Medical Pro

De aair Medical Pro verwijdert met zijn HEPA-14 filter tot 99,99% van de luchtvervuiling, tegenover 99,7% voor de andere toestellen uit de Aeris aair familie (HEPA-13). Deze filter is effectief tegen Corona / COVID-19, bacteriën, schimmels, rook, ozon, pollen en andere schadelijke vervuiling in grote kamers tot 60 m².

Voor de meest gevoelige longen

De extra krachtige filter in de aair Medical Pro beschermt zelfs de meeste gevoelige longen. Ideaal voor kritische situaties, risicopatiënten of pasgeboren baby's.

Antivirale technologie

Gepatenteerde Zwitserse technologie omvat een dubbele filter maar ook een gepatenteerde antivirale en antibacteriële coating. Die doorbreekt het celmembraan van microben waardoor ze zich niet kunnen vermenigvuldigen en verspreiden.

Stille en slimme werking

Dankzij de IAQ sensor technologie leert de Medical Pro om efficiënter en zuiniger te werken. Bovendien volg je de werking op via een app op je smartphone. Met een geluidsopbrengst van slechts 35 dB in nachtmodus is het toestel perfect geschikt voor de slaapkamer.

Luchtreiniger met meervoudige filter

De aair Medical Pro combineert de efficiëntie van 2 luchtreinigers in 1. De prefilter beschermt de volgende lagen door de grootste onzuiverheden weg te filteren. Onze HEPA14 filter neemt de kleinste deeltjes weg tot 0,1 micron, zoals virussen. De filters gaan ongeveer 12 maanden mee en kunnen nabesteld worden bij Bedking.

Download de handleiding voor meer specifieke informatie.

 

 

€ 1299,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 60m²
CADR tot 8m³ per minuut
Geluid: 35 – 65 dB
WiFi: IEEE 802.11b/g/n
PM2.5/PM10 Sensor: aeris asense
Filters: Pre: F9 | Main: HEPA 14
Kleur: Peach / Graphite / Stark White

Op de lijst van gecontroleerde luchtzuiveraars tegen COVID-19 (FOD Volksgezondheid)

Aeris luchtreinigers

Aeris is een Zwitsers merk van luchtreinigers. Ze staan bekend om hun wetenschappelijk onderbouwde technologie en bewezen doeltreffendheid.

Hun eerste luchtreiniger kwam in China op de markt in 2017 en werd een hit als één van de weinige toestellen die de sterke vervuiling in het land de baas konden. In 2018 breidden ze uit naar Zwitserland, Vietnam, Taiwan, Frankrijk, Mexico en de VS. Sinds 2020 is deze toptechnologie ook in België beschikbaar bij Bedking Ergopolis.

Aeris luchtreinigers met HEPA H13 / H14 filters staan op de lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen Covid-19. Deze lijst is geregistreerd volgens Ministrieel Besluit Numac:2021041483 (Kabinet Frank Vandenbroucke) en wordt samengesteld door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarmee zijn de toestellen officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19.

FOD Volksgezondheid

Kenmerken van een Aeris luchtreiniger

Krachtige HEPA filters

HEPA filters met innovatieve materialen en coatings: 3-in-1 luchtreiniging maakt Aeris luchtreinigers krachtiger dan andere merken.

Ook efficiënt tegen virussen

Objectieve ISO-18184 tests tonen aan dat Aeris luchtreinigers bijna alle viruspartikels uit de lucht kunnen elimineren.

Artificiële intelligentie

Luchtreinigers passen zich aan aan je gewoontes. Daardoor werken ze efficiënter, stiller en zuiniger.