Luchtreiniger: Samsung Air Purifier AX5500 (AX60R5080WD)

Samsung Air Purifier AX5500 (AX60R5080WD)

Groter bereik. Zuivert de lucht sneller dankzij 3 Way Air Flow

Zuiver een grote ruimte sneller van hoek tot hoek*. De luchtinstroom aan de voorkant trekt gemakkelijk lucht aan. De Power Fan maakt gebruik van de 3 Way Air Flow om de schone lucht in meerdere richtingen te verspreiden. Hij heeft dus een breder bereik en zuivert de lucht sneller met een CADR van 467m³ per uur.

Verwijdert tot 99,97% stof van 0,3 µm

Het meerlaags zuiveringssysteem zorgt voor een zuivere en veilige lucht. Eerst worden grotere stofdeeltjes onttrokken. Een actief kooldesodorisatiefilter verwijdert daarna schadelijke gassen. Het HEPA-filtersysteem met ultrafijn stoffilter vangt ook nog eens 99,97% ultrafijn stof op en houdt bacteriën tegen.

Nauwkeurige monitoring, intuïtief display

Controleer de luchtverontreiniging met meer precisie. Een Laser PM Sensor detecteert stof, zelfs fijne deeltjes van minder dan 1,0 µm en gasvormige verontreinigende stoffen. Het numerieke display toont het precieze niveau van PM1,0/2,5/10 luchtverontreiniging.

Geniet overal van frisse lucht - met meer gemak

Zet de luchtreiniger neer waar je maar wilt met behulp van de verborgen zwenkwielen. Duw of trek het apparaat naar elke plek waar de lucht intensiever gezuiverd moet worden, zoals je woon- of slaapkamer. En omdat de wielen netjes vanonder zijn weggewerkt, blijft het design intact.

Op afstand bedienen met je smartphone

Controleer de luchtkwaliteit altijd en overal. Met de SmartThings-app kun je op afstand de luchtreiniger bedienen. Via het touchscreen of met spraakbesturing kun je het apparaat aan- of uitzetten, de luchtkwaliteit controleren, andere functies bedienen en de status van het filter monitoren.

Automatisch optimaal frisse lucht

Geniet op verschillende manieren van zuiverdere lucht, afhankelijk van je behoeften. Auto Mode detecteert het luchtverontreinigingsniveau en past automatisch het vermogen en de snelheid van de ventilator aan. Zo hoef je zelf niets te doen en verbruik je minder energie. In de Sleep Mode is de luchtstroom zachter en stiller en is het display niet verlicht, zodat je slaap niet wordt verstoord.

Slank ontwerp: compact en onderhoudsvriendelijk

Met deze luchtreiniger benut je je ruimte efficiënt en ook het reinigen en vervangen van het filter is heel gemakkelijk. Het apparaat heeft een slank ontwerp dat weinig plaats in beslag neemt en praktisch overal past. En omdat de luchttoevoer aan de voorkant zit, kun je het filter gemakkelijk vervangen en onderhouden zonder dat je het apparaat van de muur hoeft te verplaatsen.

Eenvoudiger en veiliger in gebruik en onderhoud

  • Filtervervangingsmelder: als het filter vervangen moet worden, licht er een icoontje op
  • Timer: met de timer voor aan- en uitzetten verspil je geen energie
  • Kinderslot: het kinderslot voorkomt het onbedoeld wijzigen van instellingen en verkeerd gebruik

 

€ 359,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 60m²
Geluid: 50 dBA
Gewicht: 11,2 kg
Dimensies: 360 x 783 x 293 mm
Verbruik: 60 W
WiFi verbinding ingebouwd
Met 4 kleurenindicator om de luchtkwaliteit aan te geven
Met Laser PM & Gas sensor