Luchtreiniger: Samsung Air Purifier AX3300 (AX34R3020WW)

Samsung Air Purifier AX3300 (AX34R3020WW)

De Samsung Air Purifier AX3300 (model AX34R3020WW) is een compacte krachtige luchtreiniger die ideaal is voor elke woonruimte. Hij zuivert en desodoriseert de lucht met een 3-staps zuiveringssysteem en monitort continu de realtime luchtkwaliteit en geeft die intuïtief weer.

Stofniveau in beeld

Een stofsensor detecteert de hoeveelheid stof in realtime en de 4-kleurenindicator geeft met een ledlampje met 4 kleurenvariaties duidelijk de resultaten aan, zodat je meteen kunt zien hoe zuiver de lucht is.

Elimineert meer dan 99% PM2,5-stofdeeltjes

Een 3-staps zuiveringssysteem houdt de lucht zuiver. Het systeem onttrekt grotere stofdeeltjes, zoals pollen, desodoriseert de lucht en elimineert verschillende schadelijke gassen zoals formaldehyde en vangt meer dan 99% ultrafijne stofdeeltjes op.

Gemakkelijk in onderhoud

Dankzij de luchttoevoer aan de voorkant hoef je het apparaat niet onnodig te verplaatsen of van de muur te halen als je het filter wilt schoonmaken of verwisselen. Het uitwasbare Pre-filter hoeft alleen periodiek te worden schoongemaakt en de 2-in-1 PM2,5- en desodorisatiefilters kunnen snel en gemakkelijk worden vervangen.

Effectieve prestaties

Auto Mode detecteert het verontreinigingsniveau en past automatisch het vermogen aan voor een optimale luchtkwaliteit. Sleep Mode zorgt voor een zachte en stille luchtstroom.

Veiliger voor kinderen

Het apparaat is zo ontworpen dat kinderen het niet per ongeluk kunnen bedienen en zich niet eraan kunnen verwonden. Het kinderslot zorgt ervoor dat de bedieningsknoppen niet onbedoeld kunnen worden ingedrukt en door de vormgeving met afgeronde hoeken stoten kinderen zich minder snel aan het apparaat.

 

€ 169,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 34m²
Geluid: 45 dBA
Gewicht: 8,2 kg
Dimensies: 350 x 540 x 350 mm
Verbruik: 30 W
Met 4 kleurenindicator om de luchtkwaliteit aan te geven
Met stof- en gassensor