Relaxzetels

Een passende relax

Een relaxzetel moet je rug op een juiste manier ondersteunen en moet dus aangepast zijn aan jouw lichaamsvorm. Zo kunnen je rug, nek, benen en schouders ondersteund en ontlast worden. Het doel is comfortabel te zitten, te lezen of te liggen en voluit te ontspannen.

Bij Sitoké kies je uit een collectie van meer dan 100 verschillende relaxzetels! Van modern tot klassiek, in stof of leder en steeds gebouwd volgens de hoogste ergonomische normen. Diverse modellen zijn onmiddellijk beschikbaar en direct mee te nemen. Net zoals bij de salons zijn de relaxzetels naar keuze manueel verstelbaar of elektrisch regelbaar. Van Small, Medium tot Large, van 1 tot 5 motoren, al dan niet met massagefuncties en verwarming.

Sta-op functie

Wanneer je niet meer zo makkelijk in en uit de relaxzetel kan komen, is de relax met sta-op functie de oplossing. Met Ă©Ă©n druk op de knop word je als het ware uit de stoel getild.

Relaxzetel op maat

Enkele relaxzetels kunnen zelfs op maat gemaakt worden in functie van je belangrijkste lichaamsmaten. De lichaamsmaten worden gemeten aan de hand van een speciaal ontworpen meetstoel.

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie aan relaxzetels in alle stijlen, gemakkelijk te combineren in je interieur.

Relax Fitform
Hukla relaxzetel met opstafunctie
Hukla relaxzetel hout leder
Hukla relaxzetel liggen en zitten
Hukla relaxzetel ligstand
Hukla relaxzetel
Hukla relaxzetel met opstafunctie
Hukla relaxzetel met opstafunctie
Relaxzetel Medal Pandora
Relaxzetel Medal Pandora
Relaxzetel Medal Pandora
Himolla relaxzetel
Interdane relaxzetel
Interdane relaxzetel
Hukla Donna - kleurcurry
Hukla Donna relaxzetel
Hukla relaxzetel small / medium / large
Hukla MOK accu relaxzetel
Relaxzetel Himolla 7360
Knutsen relaxzetel
Ligzetel Himolla
Ligzetel Schillig
Ligzetel Schillig

 

Dit is slechts een kleine greep uit ons gamma. Kom vrijblijvend langs in onze showroom ter inspiratie.

Adres en openingsuren