Luchtreiniger: LightAir CellFlow PRO 900

LightAir CellFlow PRO 900

De gepatenteerde LightAir CellFlow Pro900 luchtreiniger combineert een unieke luchtionisatie technologie met een hoogwaardig, gepatenteerd hoog efficiënt elektrostatisch filter tot een unieke luchtreiniger voor grote ruimten. Deze luchtreiniger verwijdert schadelijke deeltjes tot nog kleiner dan 0,1 µm (0,1 micrometer) en dat is uniek voor een luchtreiniger met filter. Daarnaast is de CellFlow stiller en energiezuiniger dan de meeste andere luchtreinigers in zijn klasse.

Montage aan het plafond

De Cellflow Pro900 zet u op de grond of bevestigt u aan het plafond.

Anders dan HEPA

Net als een luchtreiniger met HEPA filter leidt de Lightair CellFlow luchtreiniger lucht door een filter met behulp van een ventilator, maar dan met wat cruciale verschillen:

  • De CellFlow is in staat deeltjes te verwijderen kleiner dan 0,1 micrometer.
  • Door de lage luchtweerstand van het filter is hij stiller en energiezuiniger dan de meeste HEPA luchtreinigers.

De CellFlow Pro900 luchtreiniger haalt net als elke filter luchtreiniger lucht door het filter met behulp van een ventilator. Afhankelijk van de gekozen stand wordt er tot wel 950 m3 lucht per uur door het filter geleid. De lucht komt in een kamer waar de deeltjes middels ionisatie een lading mee krijgen waardoor ze krachtig aangetrokken worden door het spiraalvormige gepatenteerde elektrostatische filter die deeltjes tot 0,1 micron afvangt. De CellFlow heeft een pre-filter die de grotere deeltjes verwijdert. Achter het apparaat wordt schone lucht vervolgens uitgeblazen.

Met reinigbare filter

De LightAir CellFlow PRO900 luchtreiniger wordt geleverd inclusief afstandbediening en reinigbaar elektrostatisch filter met een standtijd van 18 maanden.

 

 

€ 1499,00

In voorraad

 


Technische details

Afmeting: 60 x 60 x 21 cm
Gewicht: 13,5 kg
Capaciteit: tot 190 m²
CADR: 300-950 m²/uur
Geluidsniveau: 21-49 dB
Energieverbruik: 15-70 W
Certificeringen: EMC, CE, ETL(US), GS, S
Fijn stof deeltjes reductie: 99,9%, met name effectief in de reductie van de kleinste deeltjes en meest gevaarlijke ultra fijn stof deeltjes tot wel PM 0.1 (0,1 micron)

LightAir luchtreinigers

LightAir is een specialist in ionisatie luchtreiniging. In hun CellFlow luchtreinigers wordt dit nog aangevuld met een elektrostatisch filter.

De gepatenteerde IonFlow technologie deactiveert virussen en andere schadelijke partikels waardoor overdracht voorkomen wordt zonder filter. LightAir heeft toestellen voor thuisgebruik maar ook voor kantoren, onderwijs of commerciële ruimtes.