Luchtreiniging

Gezond ademen, gezond slapen, gezond leven
Verwijder schadelijke stoffen en virussen, ook COVID-19

Beter ademen, beter slapen, beter leven

De nieuwe generatie luchtreinigers met antivirale coatings en HEPA filtratie is nu beschikbaar. Deze toestellen verwijderen verschillende soorten vervuiling uit je huis, zoals virussen, bacteriën, schimmels en ongewenste geuren. Zuivere lucht is een essentieel onderdeel van een gezond binnenklimaat, niet alleen in de slaapkamer maar ook in de keuken, badkamer, leefruimte en werkruimte.

Luchtreinigers tegen het Coronavirus / COVID-19

Ventilatiemanagement en dan in het bijzonder luchtreiniging is in de strijd tegen Covid-19 de derde pijler in de globale ontsmettingsstrategie, naast handhygiëne, oppervlaktereiniging en beschermende kledij /mondmaskers. Gezien de airborne transmissie van virussen is een goede ventilatiestrategie een zeer belangrijke maatregel in de strijd tegen viruspandemieën. (MERS, SARS, Influenza...)

De drie meest toegepaste luchtreinigingstechnieken zijn:

De Hoge Gezondheidsraad in België publiceerde hieromtrent in mei 2020 twee belangrijke adviesdocumenten:

Mobiele luchtreinigers met minimaal HEPA 13 filtratie worden in bepaalde omstandigheden gebruikt als bijkomend hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19.

 

Gecontroleerd door de FOD Volksgezondheid

Onze luchtreinigers met HEPA H13 / H14 filters staan op de lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen Covid-19. Deze lijst is geregistreerd volgens Ministrieel Besluit Numac:2021041483 (Kabinet Frank Vandenbroucke) en wordt samengesteld door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarmee zijn de toestellen officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19.

FOD Volksgezondheid

 

Luchtreinigers bij Bedking

Bedking biedt verschillende merken van luchtreinigers aan. Het kadert in onze filosofie van gezond leven. Daarin spelen gezond slapen maar ook gezond ademen een cruciale rol. Neem alvast een kijkje in ons assortiment luchtreinigers. In onze showroom zal een team van experts je bijkomend advies geven en je verder begeleiden in de keuze.

Brochure catalogus luchtreiniging

Brochure Aeris luchtzuiveraar

 

Luchtreinigers tegen Coronavirus

Assortiment luchtreinigers

Achtergrondinformatie luchtreinigers

Voor Bedking past een gezond binnenklimaat met goede verluchting in onze filosofie van gezond slapen, gezond ademen en gezond leven. De technologie van onze luchtreinigers is gebaseerd op wetenschappelijke studies en innovatie.