Slaapconcert Bedking

Ssst... een stressvrij cultuurweekend

Concerten, poëzie en beeldende kunst in de Bedking showroom

Tijdens Sssst … nodigen AlysSia Projects en Bedking je uit om op een unieke manier te genieten van live klassieke muziek en poëzie. Jonge musici en dichters brengen een programma in het teken van de nachtrust, terwijl je wegdroomt in de zachtste bedden en relaxzetels. Performances wisselen elkaar af om het half uur. Hierdoor maak je kennis met telkens andere liederen, sonates en gedichten: van de Nocturnes van Chopin op vleugelpiano tot vocale hommages aan de nacht. Bij elk concert mag je een ander bed, stoel of zetel uitproberen op maat van jouw lichaam.

 

Kunstwerken voor een goed doel

Voor en na de performances hangen meer dan 250 unieke kunstwerken op jou te wachten, verspreid over de winkelruimtes van Bedking. Net zoals de tickets voor Sssst … vloeit de verkoop van deze werken integraal naar de financiering van het open atelier dat AlysSiaProjects wil realiseren.

Het slaap-en relaxconcert wordt afgesloten met een fijne en rustige drink voor iedereen die nog wil nagenieten of napraten.

Meer over het slaapfestival →
Meer over AlysSia Projects →
Meer over het Matrix² kunstevent →

Vrijdag 13/12 + zaterdag 14/12

  • 19:00
    ontvangst met welkomstdrankje
  • 19:30 - 21:30
    Live concerten, poëtische performances en rondleidingen in kleine groepen
  • 21:30 - 22:30
    Prefinissage en nachtborrel voor het goede doel

Slaapconcert artiesten

Inschrijven voor het slaapconcert

Deze unieke ervaring kost €25/persoon. Het bedrag dient gestort te worden op het rekeningnummer van AlysSia projects: BE98 0636663958 93 met duidelijke vermelding van naam/namen van deelnemer(s), e-mailadres en de gekozen datum (vrijdag 13 of zaterdag 14 december).

Deelnemen is enkel mogelijk na voorafgaande betaling. Het aantal plaatsen is gelimiteerd tot 120 personen per avond.

Matrix² tentoonstelling sponsors