Luchtreiniger: Trotec TAC V+ II

Trotec TAC V+ II

Luchtreiniger TAC V+ II

Zone-luchtreiniger met hoge capaciteit voor het op efficiënte wijze reduceren van zwevende deeltjes en aerosolen in de directe omgeving

De zone-luchtreiniger TAC V+ II reduceert de verblijftijd en de intensiteit van aerosolen en fijnstofdeeltjes in de directe omgeving van de standplaats

De zone-luchtreiniger TAC V+ II is een innovatieve manier om, waar nodig, zones te creëren die voorzien worden van schone, virusarme lucht met zo min mogelijk schadelijke stoffen - een elektriciteitsaansluiting is voldoende. Deze mobiel inzetbare luchtreiniger schept ter plekke al naar gelang de benodige ventilatiecapaciteit een van schone, gefilterde lucht voorziene "clean-air-zone" van maar liefst 320 kubieke meter.

In deze behandelzone komen nagenoeg geen ziektekiemen, fijnstof en andere microdeeltjes voor, want de TAC V+ II zuigt met een groot volume de verontreinigde lucht aan en houdt deze, dankzij het effectieve H14-HEPA-filter en een flexibel in te stellen doorstroming, vrij van aerosoldeeltjes.

In combinatie met het geïntegreerde F7-voorfilter haalt het Trotec H14-filter op een veilige manier via de lucht overdraagbare ziektekiemen, virussen, bacteriën, stof, schimmel maar ook papier- en textielvezels uit de lucht.

 

Model TAC V+ II: hogere capaciteit en geavanceerde filters

De innovatieve combinatie van filter- en decontaminatietechniek is wereldwijd uniek en alleen bij Trotec verkrijgbaar.

De TAC V+ II beschikt over een thermische zelfregeneratiefunctie van het speciale HEPA-filter, die automatisch periodiek de in het filter opgevangen virussen onschadelijk maakt en het filter dus 100 % "decontamineert".

Op deze wijze reduceert de TAC V+ II op een veilige manier het risico op besmetting in drukbezochte publieke ruimten aanzienlijk en garandeert hij stofvrije arbeidsomstandigheden op stoffige werkplekken:

 • beschermt klanten, patiënten, gasten en medewerkers door een aanzienlijke verkleining van het besmettingsrisico
 • beschermt medewerkers tegen blootstelling aan fijnstof op de werkplaats
 • beschermt materiaal, elektronica en machines tegen vervuiling en storingen als gevolg van stof

Enkele van de vele overtuigende voordelen van de TAC V+

Geïntegreerde geluiddemper: in de seriematige uitvoering beschikt de TAC V+ II over een efficiencyverhogende dubbele luchtaanzuiging via integrale geluiddempers. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor omgevingen waar storend geluid niet gewenst is, zoals in scholen, kantoren of praktijkruimten.

Eenvoudige bediening: de ingebruikname van de TAC V+ II vereist slechts enkele handelingen. Timer, bedrijfsurenteller, filtervervangingsindicatie en bedrijfsschakelaar zijn stootbestendig ingebouwd.

Gelijkmatische verspreiding van de schone lucht: het specifieke ontwerp met lamellen van de DualDecon-uitblaastoren zorgt er met de verticale richting voor dat de gefilterde lucht gelijkmatig door de gehele zone stroomt. Met behulp van de optioneel verkrijgbare flowstop-plaat kunnen uitblaasopeningen afzonderlijk worden afgedekt, bijvoorbeeld aan de muurzijde.

Thermische filterdecontaminatie: wereldwijd uniek en alleen bij Trotec: de TAC V+ II beschikt over een thermische zelfregeneratiefunctie van het speciale HEPA-filter, die automatisch periodiek de in het filter opgevangen virussen onschadelijk maakt en het filter dus 100 % "decontamineert".

Robuust en mobiel: dankzij stabiele wielen en een verstelbare transportgreep is de robuust geconstrueerde luchtreiniger ideaal voor het snel wisselen van gebruikslocatie. Eenvoudig opstellen, aansluiten aan het elektriciteitsnet en het luchtreinigingsproces starten.

Voordelen in de praktijk:

 • Permanente luchtreiniging en virusfiltering in zones met veel publieksverkeer of in drukbezochte wachtruimten (fijne aerosolen, die infectieuze virusdeeltjes kunnen bevatten, worden door het klasse H14 filter weggefilterd)
 • Luchtreiniging en filtering van virussen en fijnstof in werkruimten met verhoogde kans op fijnstofconcentraties
 • „Clean-zones-areas“: creëer veilige verblijfs- en werkzones met gefilterde, virusvrije lucht - individueel aangepast aan de hand van het aantal apparaten, het aantal personen en de ingestelde hoeveelheid te verversen lucht
 • „Plug & Play“ – opstellen, insteken, inschakelen, klaar. Filtering onafhankelijk van reeds aanwezige klimaatbeheersings- en ventilatie-installaties
 • Effectieve luchtfiltering met F7-voorfilter en H14-HEPA-hoofdfilter
 • Via flowstop-plaat regelbare uitblaasrichtingen voor het op de behoefte afgestemd verspreiden van de schone lucht naar de gewenste schone luchtzones
 • Optimaal afgestemd systeem met afzonderlijke componenten voor flexibele toepassing bij bescherming tegen virussen en fijnstof
 • Eenvoudige bediening: volledig automatisch, onderhoudsarm gebruik, de klok rond
 • Duurzaam: 100 % milieuvriendelijk, geen chemicaliën, geen installatiekosten
 • Hoogwaardige materialen en afwerking: „Made in Germany“ – origineel Trotec-fabricaat
 • Goede insvestering: maximaal rendement door verliesvrije luchtreiniging ter plekke
 • Flexibel inzetbaar: dankzij het kubusformaat en de zwenkwielen met blokkeerrem, is de TAC V+ II altijd daar te plaatsen waar hij nodig is

Mogelijk worden er op de afbeeldingen speciale uitvoeringen of accessoires getoond die niet bij de basisprijs van de TAC V+   zijn inbegrepen.

Inhoud van de levering:
TAC V+ II luchtreiniger
1 x F7 voorfilter
1 x H14 filter conform EN 1822 (ISO 45H filter ISO 29463)

 

 

€ 4228,95

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 80 m² of 360 m³
CADR tot 2200 m³ per uur (advies 1800 m³/u)
Geluid: 29 - 50 dB (geïntegreerde geluiddemper)
Filter: H14 HEPA (levensduur 1 à 2 jaar)
Voorfilter: F7
Kleur: Basaltgrijs / wit / brons / geel
Met elektronisch bedieningspaneel en 2 wielen achteraan
Ook beschikbaar in stationnaire uitvoering
Met filtervervangingsindicatie
Met Silence Mode
Prijs exclusief levering / installatie