Nieuwe collectie luchtreinigers van Trotec

Nieuwe collectie luchtreinigers van Trotec

Trotec is een Duitse referentie op het vlak van luchtreinigers. Bedking verdeelt toestellen voor thuis, maar ook voor de horeca of op kantoor.

Of het nu gaat om comfort bij u thuis, of professionele toepassingen in dokterspraktijken, de horeca of in kantooromgevingen... Trotec is een gekende naam die Duitse kwaliteit levert op het vlak van mobiele luchtreiniging.

Altijd schone lucht: de krachtige luchtreinigers met een hoge luchtcapaciteit van Trotec bieden effectieve bescherming tegen virussen, aerosolen, bacteriƫn en schadelijke stoffen in de lucht stoffen, thuis en op de werkplek. Binnenruimtes bevatten zelden schone, onbelaste lucht, en zeker in tijden van om zich heen grijpende infectieziekten is dat een belangrijk aandachtspunt. De luchtreinigers van Trotec filteren virussen weg, aerosolen en bacteriƫn, evenals hoge fijnstofconcentraties, chemische stoffen, allergenen of asbestvezels.

Bedking biedt de Trotec AirgoClean 15 E aan voor thuis. De AirgoClean One is een performante versie voor thuiswerkers, kantoren of dokterspraktijken. Anderzijds is er de Trotec TAC reeks voor professionele omgevingen. Deze TAC reeks is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met oplopende capaciteit en extra functionaliteit: TAC Basic, TAC ECO, TAC M, TAC V+ en TAC V+ RVSĀ voor grootkeukens en extra hygiĆ«ne.

Ontdek het interessante aanbod luchtreinigers van Trotec nu bij Bedking. Bekijk het overzicht van de beschikbare modellen of kom langs in onze showroom voor advies.