Vacature ergonomisch adviseur / interieurconsulent (m/v/x)

Vacature ergonomisch adviseur / interieurconsulent (m/v/x)

Bedking Ergopolis zoekt een ergonomisch adviseur / interieurconsulent (v/m/x) 

Ben je geen typische verkoper, maar eerder een adviseur bij wie mensen zich spontaan op hun gemak voelen? Ben jij de witte raaf met commercieel administratieve skills en een passie voor gezondheidspreventie, ergonomie en interieurinrichting ? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. 

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Bedking Ergopolis,  specialist in ergonomische zit-en slaapcomfort ontvangt reeds meer dan 35 jaar zijn klanten in een ruime toonzaal op de baan Leuven – Mechelen. Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan ergonomische producten waaronder matrassen, lattenbodems, hoofdkussens, bureaustoelen, relaxzetels, salons met verstelbare functies en meubilair voor de totale inrichting van de slaapkamer. Als toonzaalmedewerker ontvang je onze klanten met een glimlach en begeleid je hen naar de beste oplossing voor hun zit-en slaapcomfort en inrichting van de slaapkamer! Je analyseert hun behoeften en verstrekt professioneel advies over onze collecties.      


JOUW PROFIEL

  • Je bent commercieel ingesteld en stelt de klant centraal.
  • Je draagt klantenservice steeds hoog in het vaandel.
  • Je bent vlot, communicatief en empathisch ingesteld.
  • Je beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma.
  • Je werkt in het weekend volgens een beurtrol.


ONS AANBOD

 We bieden je een boeiende job met veel afwisseling in een aangename familiale sfeer met ruimte voor eigen initiatief. We hebben vacatures voor fulltime, parttime alsook weekendwerk. Uiteraard voorzien we een attractief verloningspakket met een volwaardig statuut. Je komt terecht in een KMO met leuke producten en fijne collega’s waarin we bouwen aan de toekomst. Ben je getriggerd en wens je kennis te maken en in gesprek te gaan?

Stuur jouw CV en motivatie naar info@bedking.be met vermelding ‘Ergonomisch adviseur’.
Tot binnenkort bij Bedking - Ergopolis!

Meer info over onze producten en bedrijfsactiviteiten op www.bedking.bewww.sitoke.bewww.ergopolis.bewww.coronatafel.be