Luchtreiniger: Samsung Cube™ AX9500 (AX47R9080SS)

Samsung Cube™ AX9500 (AX47R9080SS)

Wind-Free koeling is zacht voor je huid

Zuiver ruimtes met minder geluid en zonder directe wind. Het Wind-Free™ zuiveringssysteem zorgt voor een comfortabele omgeving zonder het onaangename gevoel van lucht die rechtstreeks op je huid wordt geblazen. De schone lucht wordt zachtjes en rustig verspreid door de ruimte via 60.000 microluchtgaten zodat je er geen last van hebt.

Verwijdert tot 99,97% stof van 0,3 µm

Het meerlaags zuiveringssysteem zorgt voor een zuivere en veilige lucht. Eerst worden grotere stofdeeltjes onttrokken. Een actief kooldesodorisatiefilter verwijdert daarna schadelijke gassen. Het HEPA-filtersysteem met ultrafijn stoffilter vangt ook nog eens 99,97% ultrafijn stof op en houdt bacteriën tegen.

Meer manieren voor zuivering, afgestemd op jouw behoeftes

Modules kun je gemakkelijk bevestigen of loskoppelen, afhankelijk van de gelegenheid of de ruimte. Het modulaire ontwerp heeft een handig dockingsysteem met draadloze Bluetooth-connectiviteit. Je kunt modules zonder ingewikkelde installatie met elkaar combineren om een grote ruimte te zuiveren.

Nauwkeurige monitoring, intuïtief display

Controleer de luchtverontreiniging met meer precisie. Een Laser PM Sensor volgt in realtime de luchtkwaliteit, zelfs fijne deeltjes van minder dan 1,0 µm, en gasvormige vervuilende stoffen op. Het numerieke EasyView Display toont het niveau van PM1,0/2,5/10 luchtverontreiniging. De vierkleurige indicator geeft ook duidelijk aan hoe schoon de lucht is.

Stijlvol minimalistisch en premium vormgeving

Het minimalistische premium design doet het goed in elke ruimte in huis. Het kubusvormige ontwerp past perfect in een modern interieur. Het is een stijlvol object op zich, uitgevoerd in metaal en beschikbaar in twee aantrekkelijke kleuren: Metal Silver en White/Gold.

Op afstand bedienen met je smartphone

Controleer de luchtkwaliteit altijd en overal. Met de SmartThings-app kun je op afstand de luchtreiniger bedienen. Via het touchscreen of met spraakbesturing kun je het apparaat aan- of uitzetten, de luchtkwaliteit controleren, andere functies bedienen en de status van het filter monitoren.

Eenvoudiger en veiliger in gebruik en onderhoud

Het Filter Alarm toont wanneer de filter vervangen dient te worden, zodat je steeds over optimale prestaties kunt beschikken.

Het kinderslot vergrendelt de instellingen en zorgt ervoor dat het toestel niet verkeerd gebruikt kan worden.

 

€ 619,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 47m²
Geluid: 50 dBA
Gewicht: 12,2 kg
Dimensies: 367 x 436 x 380 mm
Verbruik: 35 W
WiFi verbinding ingebouwd
Met Laser PM & Gas sensor