Luchtreiniger: Samsung Air Purifier AX3300 (AX40R3030WM)

Samsung Air Purifier AX3300 (AX40R3030WM)

Verwijdert tot 99,97% stof van 0,3 µm

Het meerlaags zuiveringssysteem zorgt voor een zuivere en veilige lucht. Eerst worden grotere stofdeeltjes onttrokken. Een actief kooldesodorisatiefilter verwijdert daarna schadelijke gassen. Het HEPA-filtersysteem met ultrafijn stoffilter vangt ook nog eens 99,97% ultrafijn stof op en houdt bacteriën tegen.

Slimme detectie en weergave van de luchtkwaliteit

Controleer op een intuïtievere manier op luchtverontreiniging. Stof- en gassensoren monitoren de luchtkwaliteit en optimaliseren automatisch de modi. De 4-kleurenindicator geeft ook duidelijk aan hoe schoon de lucht is. En het Air Sensing Light geeft de luchtstatus weer zodat je zelfs van een afstan

Gemakkelijk in onderhoud

Ontdek het gemak van eenvoudig onderhoud. Dankzij de luchttoevoer aan de voorkant hoef je het apparaat niet te verplaatsen als je het filter wilt schoonmaken of verwisselen. Het uitwasbare Pre-filter hoeft alleen periodiek te worden schoongemaakt en het 2-in-1 HEPA*-filtersysteem met ultrafijn stoffilter en kooldesodorisatiefilter kan gemakkelijk worden vervangen.

Automatisch optimaal frisse lucht

Auto Mode / Sleep Mode / Timer
Geniet op verschillende manieren van zuiverdere lucht, afhankelijk van je behoeften. Auto Mode detecteert het luchtverontreinigingsniveau en past automatisch het vermogen en de snelheid van de ventilator aan. Zo hoef je zelf niets te doen en verbruik je minder energie. In de Sleep Mode is de luchtstroom zachter en stiller en is het display niet verlicht, zodat je slaap niet wordt verstoord.

Maak je interieur nog mooier met een stijlvol ontwerp

Premium en praktisch ontwerp: creëer een ontspannen en gezellige sfeer thuis. De luchtreiniger heeft een stijlvol en praktisch ontwerp en kreeg in 2017 de IF Design Award. Het Air Sensing Light verspreidt een zacht licht in de ruimte en het apparaat heeft een elegante vorm met afgeronde hoeken. Dankzij de geïntegreerde handgreep is het apparaat ook makkelijk te verplaatsen.

 

€ 179,00

In voorraad

 


Technische details

Kamers tot 40m²
Geluid: 48 dBA
Gewicht: 9,2 kg
Dimensies: 350 x 640 x 350 mm
Verbruik: 40 W
Met 4 kleurenindicator om de luchtkwaliteit aan te geven
Met stof- en gassensor
Met gemakkelijke bewegende handgreep